Minik Miraç 4 gündür bulunamıyor!

Minik Miraç 4 gündür bulunamıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde,Zap Deresi'ne yuvarlanan araçta akıntıya kapılarak kaybolan 5 yaşındaki Miraç'ı arama çalışmaları devam ediyor. Önal ailesi yetkililer ve vatandaşlardan duyarlı olmalarını istedi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

18 Haziran günü Yüksekova’dan Hakkari’ye gelirken Çakmak (Pilonk) Köyü mevkiinde kontrolden çıkıp Zap Deresi'ne yuvarlanan araçta akıntıya kapılarak kaybolan 5 yaşındaki Miraç Önal’ı arama çalışmaları dördüncü gününde de sonuç vermedi.

Olayın ikinci günü arama çalışmaları için Bitlis'ten gelen dalgıç ekip bir günlük çalışmanın ardından ilçeden ayrılırken; Minik Miraç'ın yakınları ve çevre köylerden gelen vatandaşar arama çalışmalarına devam ediyorlar.

4 gün önce meydana gelen kazada yaralanan Banu Önal (41) kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamış, araç sürücüsünün yanı sıra otomobilde bulunan aynı aileden Sevim (38), Nesibe (17) ve Samet Önal (12) ile Fazile Kurt (16) yaralanmıştı.

Akıntıya kapılan 3 kişiden Elif (50) ile Cemre Önal'ın (4) cesedine kazadan bir gün sonra ulaşılmıştı.

Öte yandan Önal ailesi adına açıklama yapan Hakkari Ziraat Odası Başkanı Naif Önal yetkiliere ve vatandaşlara Minik Miraç arama çalışmaları konusunda daha duyarlı davranmaya davet etti.

Çalışmalar yarın da devam edecek.

1-087.jpg2-084.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.