Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler, Hakkari'de ziyaretlerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler, Hakkari'de ziyaretlerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a ziyarette bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, komutanlarla birlikte Hakkari valisi Cüneyit Orhan Toprak ile valilik konağında bir süre görüşerek, daha sonra Çukurca'da sınıra sıfır noktasındaki Dağbaşı üs bölgesindeki askerleri ziyaret etti.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Ko4mutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal, Hakkari Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havaalanı'na geldi.

Bakan Akar ve beraberindeki komutanlar daha sonra helikopterle 3. Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı Dağbaşı üs bölgesine geçti. Milli Savunma Bakanı Akar, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu alçak teröristleri hudutlarımızın dışına attık, teröristleri takibe devam ediyoruz" dedi.

2-541.jpg3-447.jpg4-379.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.