Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler Hakkari'de

Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler Hakkari'de

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Yüksekova'da esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşlarla sohbet etti

Akşam saatlerinde Yüksekova'ya gelen Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler'in makamında bir süre görüştükten sonra Cengiz Topel Caddesi'ne çıkarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Bir çok dükkana girerek esnafla sohbet eden Bakan Akar ve Orgeneral Güler, vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi.Bakan Akar, Orgeneral Güler ve Vali Akbıyık, yaklaşık 1 saat caddede esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel ile birlikte Tümen Komutanlığı'na geçerek burada akşam yemeğine katıldı.

Bakan Akar ve Orgeneral Güler'in daha sonraki programı ile ilgili de her hangi bir açıklama yapılmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.