Milli Eğitim'de çalışacak 146 kişi için kura çekildi VİDEO

Milli Eğitim'de çalışacak 146 kişi için kura çekildi VİDEO

Hakkari'de Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinden istihdam edilecek güvenlikçiler için kura çekildi. 937 kişinin başvuru yaptığı işe 146 kişi alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İŞ-KUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda güvenlikçi sıfatıyla istihdam edilecek 146 kişi için kura çekildi. 

937 kişinin başvurduğu geçici iş için İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda kura çekimi yapıldı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Hanligil ve İŞKUR yetkilisi Cahit Akbaş ve işe başvuru yapanların  hazır bulunduğu kura Noter huzurunda çekildi. 

Kura çekimiyle isimleri açıklanan 146 kişi Milli Eğitim Müdürlüğünde ve okullarda istihdam edilecek.

TYÇP kapsamında güvenlikçi sıfatı ile işe alınan 146 kişiden 60’ı Hakkari, 50’si Yüksekova, 30’u Şemdinli 6’sı ise Çukurca’daki okullarda görev yapacak. 

Şartları yerine getirenlerin ilerleyen günlerde işe başlayacağı, şartları yerine getirmeyenlerin yerine ise 73 kişiden oluşan yedek listeden isimlerin atanması bekleniyor.

Kurada ismi çıkanlar geçici de olsa bir iş girme sevincini yaşarken, ismi çıkmayanlar ise başka bir geçici işte isimleri çıkması umuduyla salondan ayrıldılar.

1-699.jpg

3-525.jpg2-643.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum