Milli Eğitim Müdürü Gür: Hakkari Yüz yüze eğitim için hazır

Milli Eğitim Müdürü Gür: Hakkari Yüz yüze eğitim için hazır

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul Müdürleri Kurulu toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Bilal Gür başkanlığında gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda koronavirüs tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'ün yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürleri katıldı.

2020 - 2021 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarının ele alındığı toplantıda; okulların eğitim öğretime hazırlık çalışmaları, Covid 19 salgını koruma ve önleme tedbirleri kapsamında okul ortamında alınacak önleyici tedbirler, tamamlayıcı eğitim programları, uzaktan eğitim planlaması, okulum temiz çalışmaları, pansiyonlu okulların hazırlıkları, destekleme ve yetiştirme kursları, okulların öğretmen ihtiyaçları, LGS ve YKS değerlendirmeleri, küçük onarımlar, taşımalı eğitim ve yemek hizmetleri, kutlamalar,  projeler ve yazışmalar gibi konular ele alındı.

Hakkari'nin yüz yüze eğitime hazır olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,"Gerek uzaktan gerekse yüz yüze eğitim sürecine Hakkari İli olarak biz hazırız. Öğrencilerimizin cıvıl cıvıl seslerinin dolduracağı, öğretmenleriyle göz göze iletişim kuracakları, temassız ama “yürekten temaslı” sınıf ortamlarının hazırlığı yapılıyor.
Tüm okullarımızın fiziki ortamlarının hazırlığı, ihtiyaçları tespit edilerek gerekli önlemler alınıyor.21 Eylül’de öğrencilerimiz okullarına kavuşsun istiyoruz. Bunun için her bir bireyin sorumluluğu olduğunu unutmayalım; pandemi sürecindeki tedbirlere uyulması toplum sağlığına olduğu kadar geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine de katkı sağlayacak.Sağlıklı ve başarılı bir dönem olması dileğiyle yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Toplantı, okul müdürlerinin görüş ve talepleri ile sona erdi.

1-20200918092617.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum