Milletvekili Aygün'den Hakkarili gençlere destek!

Milletvekili Aygün'den Hakkarili gençlere destek!

Hakkari Gençlik Merkezini ziyaret ederek buradaki gençlere malzeme sözü veren Kocaeli ve Hakkari koordinatör Milletvekili Zeki Aygün sözünü yerine getirdi.


HAKKARİ OBJEKTİF HABER

4 Şubat tarihinde Hakkari ye gelen ve Gençlik Merkezini ziyaret eden Kocaeli ve Hakkari Koordinatör Milletvekili Zeki Aygün Tiyatro ve Resim kulübünden gençlerle sohbet edip gençlerin yaptığı çalışmaları ve yeteneklerini takdir etmişti.

Gençlerin bu yeteneklerini daha da ileriye taşımak daha güzel çalışmalar yapmaları için gençlere destek sözü veren Milletvekili Aygün Hakkari Gençlik Merkezine 25 bin TL değerinde malzeme gönderdiği belirtildi.

Gençlik Merkezindeki Resim ve Tiyatro kulübü eğitmenleri  Hakkari ilinde sergileyeceğimiz sahne ve çizeceğimiz Resimler için her zaman istediğimiz malzemeleri bulamadığımız gibi alma imkanlarının ise olmadığını ifade ettiler.

Eğitmenler,”Bu doğrultuda bizi ziyaret edip onura eden  Kocaeli Belediyesi Kültür Müdürlüğüne taleplerimizi ileterek destek veren sayın  Milletvekili Zeki Aygün’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

1d070792-7491-42ce-aa44-cc8ed62b5667.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.