Mikro Kredi heyetinden HATSO'ya ziyaret

Mikro Kredi heyetinden HATSO'ya ziyaret

Mikro Kredi İç Denetim Müdürü Erhan Budak ve beraberindeki Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Ay Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş'ı makamında ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Mikro Kredi İç Denetim Müdürü Erhan Budak, Genel Müdür Asistanı Uğurcan Gökcan ve Mikro Kredi Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Ay Mikro Kredi Hakkari Şubesinin çalışmalarını denetlemek için kente geldiler. 

Çalışma ziyareti kapsamında kente gelen ve Mikro Kredi Hakkari Şube yetkilileri Bircan Orakçı ile Bulut Taş'ın da eşlik ettiği heyet üyeleri HATSO Başkanı Servet Taş'ı da makamında ziyaret ederek Mikro Kredi ile ilgili bilgi verdiler.

Mikro Kredi Hakkari Şubesinin 8 ayda 110 mikro girişimciye yakalaşık 125 bin TL mikro kredi dağıtığı bilgisini paylaşan İç Denetim Müdürü, Erhan Budak, bu kredilerin geri dönüşümünde yüzde yüz başarı elde edildiğini kaydetti.

Budak, yıl sonuna kadara Hakkari genelinde 700 kadına daha ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyaretleri nedeniyle Mikro Kredi İç Denetim Müdürü Erhan Budak ve beraberindekilere teşekkür eden HATSO Başkanı Servet Taş ise Mikro Kredi aracılığı ile el becerisi olup ta maddi imkanlardan yoksun kadınların kendi işlerini kurmasının önemli olduğunu ifade etti.

1-20190801091301.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum