Migros işçileri 51 gündür eylemde

Migros işçileri 51 gündür eylemde

Sendikaya üye oldukları gerekçesiyle ücretsiz izne çıkartılan Migros depo işçileri, 51’inci gününde eylemlerine devam etti.

Sendikaya üye oldukları gerekçesiyle ücretsiz izne çıkartılan Migros depo işçileri, 51’inci günde eylemlerine devam ediyor. İşçiler Ümraniye’de bulunan Anadolu Grup Genel Müdürlüğü önünde bir araya gelerek müdürlüğün bahçe kapısına, “İşçiler açken Tuncay Özilhan’a huzur yok” pankartı astı. Pankartın önüne de çadır kurmak isteyen işçiler polis tarafından engellendi.

Ablukaya alınan işçilerin çadırlarına el koyuldu. İşçiler duruma, “Bizi neden hiç düşünmüyorsunuz? Sürekli yasaları önümüze sürerek bize şu yasak bu yasak diyorsunuz? Bu yasalar bizim için de değil mi? Sadece patronlar için mi?” diyerek tepki gösterdi.
 
İşçilerin bölgedeki bekleyişi devam ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.