MHP'li muhalifler 'Hayır' kampanyasına Ankara'da başladı

MHP'li muhalifler 'Hayır' kampanyasına Ankara'da başladı

MHP'li muhalifler, anayasa değişikliği referandumu için 'Hayır' kampanyasını Ankara'da başlattı. 1800 kişilik salon tamamen dolarken partililerin ve katılımcıların ellerine kına yaktığı görüldü.

MHP'li muhalifler, eski ve yeni milletvekilleri ile Ülkü Ocakları eski başkanlarından oluşan 'Hayır Platformu'nun referandum için yürüteceği 'Hayır' kampanyası, bugün Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde başladı.

15 DAKİKA KALA ELEKTRİKLER KESİLDİ

Toplantıya 15 dakika kala elektriklerin kesilmesi ise tepki çekti. 'Türk Milliyetçileri Hayır Diyor' buluşmasına gelen partililer, davul zurna ile karşılandı. Toplantıya katılanlar, aranarak içeri alınırken, toplantı salonunun içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Hürriyet'ten Aysel Alp'in aktardığına göre de 1800 kişilik salon hıncahınç doldu.

'Tanrı Türk'ü korusun', 'Tek adama hayır', 'Ülküm, ülkem için hayır' yazılı afişlerin yer aldığı toplantıda, 'Çırpınırdı Karadeniz' ezgileri eşliğinde Türk bayrakları dalgalandı.

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN KIZI ÇAĞRI TÜRKEŞ DE KATILDI

Öte yandan muhalifler Sadi Somuncuoğlu, Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok, sunucunun anonsu sonrası alkışlar eşliğinde salona geldi.

890.png

SEDAT PEKER'E CEVAP VEREN PAKİZE AKBABA DA TOPLANTIDA

Referandumda 'hayır' diyecek olanlara sosyal medyada mesaj yayınlayan Sedat Peker'e, oğlunu çatışmada kaybeden ve sosyal medyadan sert bir şekilde cevap veren Pakize Akbaba da toplantıya katıldı.

ÖZDAĞ: TEK ADAMA HAYIR

Bu arada toplantı öncesi bir tweet atan Ümit Özdağ, katılımcılara Ankara girişinde polis engellemesi yapıldığını söyledi. Özdağ, "Polis Kulu makasindan yolu kesmiş Ülkücülerin Ankara’ya Türk milliyetçileri HAYIR diyor toplantisina gitmesini engelliyor. Tek adama HAYIR" diye yazdı.

ekran-alintisi-008.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.