MHP'den af teklifi için yeni hamle

MHP'den af teklifi için yeni hamle

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti'nin verdiği kanun teklifini görüşmek için toplanacak Adalet Komisyonu'na katılarak ceza indirimi teklifinin öne alınmasını isteyecek.

MHP, Meclis açılmadan hemen önce sunduğu ve Adalet Komisyonu’nda bekleyen Şartlı Ceza İndirimi Kanun Teklifi için yeni adım atıyor.MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti Milletvekillerinin sunduğu “Abonelik sözleşmesinden kaynaklanan para alacaklarına ilişkin takibin başlatılması usulü hakkında kanun teklifinin görüşüleceği Adalet Komisyonu toplantısına katılacak. Yıldız burada MHP’nin bazı suçlarda 5 yıl ceza indirimi öngören şartlı ceza indirimi teklifinin öne alınması için konuşma yapacak.

Yıldız, yarın saat 16.00’da toplanacak Adalet Komisyonu’na yapacağı çağrıyı sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla duyurdu.Yıldız mesajında, “Yarın Adalet Komisyonunda “bazı aboneliklerle ilgili icra takibi “kanun teklifinin görüşmeleri var. Ben Anayasa komisyonu üyesiyim, ancak ceza indirimi teklifimizin görüşmesinin öne alınması için konuşma yapacağım. Umarım anlaşırız ve bu sıkıntılar biter” dedi. (DUVAR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.