MHP seçim beyannamesini açıkladı

MHP seçim beyannamesini açıkladı

24 Haziran seçimleri öncesi MHP milletvekillerinin yanıtım toplantısını Ankara Spor Salonu’nda düzenledi. MHP lideri Bahçeli partinin beyannamesini açıkladı.

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti ile Cumhur İttifakı kuran MHP, aday tanıtımı ve seçim beyannamesi toplantısını Ankara Spor Salonu’nda düzenledi.“Milli Bekanın Teminatı”, “Cumhur İttifakı Millet Aklı”, “Geleceğin Teminatı”, “Bin Yıllık Kardeşliğin Teminatı” ve “İstikrarlı Yönetimin Teminatı” pankartlarıyla donatılan salon dışında polis tarafından üç ayrı arama noktası oluşturuldu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı toplantı halk oyunları gösterisi ile başladı.

BAHÇELİ, “VUR DE VURALIM, ÖL DE ÖLELİM” SLOGANIYLA BAŞLADI

Daha sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Vur de vuralım öl de ölelim” sloganları eşliğinde konuşmasına başladı. “Ne yapacağımızı biliyoruz, ne yaptığımızı da biliyoruz” diyen Bahçeli, “ Cumhur ittifakına desteğe var mısınız” diye sordu. Bahçeli, “Başarmaya var mısınız? Zafere hazır mısınız? Oyunları bozacak mısınız? İhanetleri 24 Haziran’da ezip geçecek misiniz? Başkaları gibi zihinlerimiz ipotekli değildir. Dün olduğu gibi bugün de neye inanırsak onu söyleriz” diye konuştu.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim beyannamesini açıklamaya başladı. Bahçeli’nin açıklamalarından başlıklar şöyle:

MİLLETİMİZ TÜRK DEVLETİMİZ TÜRK: Coşkun heyecanınızla ülkeme ümit aşılıyorsunuz. Cesur hedeflerinizle Türk milletine güven veriyorsunuz. Çok yaşayın, bin yaşayın. Sizler azı çok, eksiği tamam, gediği tahkim için mücadele ediyorsunuz. Ecdadın emanetleri omuzlarımızda, geleceğe yürüyoruz. Asla durmayacağız! Cumhuriyetin kazanımlarıyla, şerefli mazimizin anılarıyla büyüyoruz. Millet aklıyla Cumhur İttifakı’na can veriyoruz. Cumhur İttifakı, millet aklı, güven ve huzurun teminatı. Aklımızda her zaman Türkiye ve Türklüğün bekası var. Milletimiz Türk, devletimiz Türk!

KAYA ÇIKSA SIYRILDIK: Ayırmadan, farklı görmeden milletimizin tüm evlatlarını bağrıma basıyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize, Türk demokrasi hayatına kutlu olmasını diliyorum. Ramazanımızın mübarek olmasını yüce Allah’tan, tuttuğumuz oruçların kabulünü niyaz ediyorum. Bir elmanın yüreğinde gizlenen tohum görünmez bir elma bahçesidr. Bu tohum kayaya denk gelirse oradan hiçbir şey çıkmaz. MHP olarak nice imtihanlarla sınandı ki nice badirelerden geçtik. Nice belalarla karşılaştık. Önümüze kaya çıksa da ya itip sıyrıldık, ya da filiz filiz büyüyüp çınarlaşmayı bildik. Başaracağımıza inandık, iman ettik. Dağları yerinden oynatmak kuvvetten önce iman işidir. Kendimize güvendik, fikriyatımıza tutunduk. Denizimizde yaşayıp dereleriyle övünenler oldu, bunlara gülüp geçtik. Hilalimizin altında sinsi sinsi yıldız arayanlar olduk. Zaaman zaman yüreklerimiz volkan olsa da yüzlerimiz ümitle gülücükler saçtı. Beyhude yere konuşanlara değil, vakur ama temiz kalpleriyle bakanlara irtirham ettik. Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin edermiş. Biz dalımızdan savrulmadık, kökümüzden Allah şahit ki ayrılmadık.

HER DAİM OLACAĞIZ: Aksi olsaydı sözümüzü kesmekle kalmazlar, hem ömrümüzü kırparlar hem de önümüzü kapatırlardı. Ümit fakirin ekmeği dense de, yanlış bir tespit. Hayat hakikat oldukça umut olacaktır. Geçmişte yaşanılan en kötü anlarda, en müşkül durumlarda bile aziz milletimiz öz kaynağından istikbalini parlatacak saygıdeğer evlatlarını çıkarmayı başarmıştır. Bilgekağan’dan Alparslan’a, Osmangazi’den Fatih’e, Kanuni’den Atatürk’e, Bölükbaşı’ndan Başbuğumuza kadar elleri öpülesi isimler, varlığımızın gerçek sahipleridir. Kefensiz şehitlerimi sayesinde buradayız, Allah’ın izniyle de her daim olacağız. Çay ve simit paralarının bile ödenemediği, ayazda iki kişinin bir paltoyu paylaştığı, yurt odalarında heyecanlı tartışmaların yapıldığı, mütevazı yemeklerle sadece karınların değil yüreklerin de doyurulduğu yılların tanıkları hala yaşamaktadır. İşte milliyetçi hareket, işte cesaret, fesaret, fedakarlık, işte adam gibi adamlık!

VİCDANIMIZ REHİN DEĞİL: Başkaları gibi zihinlerimiz ipotekli, vicdanımız rehin değildir. Neye inanırsak onu söyleriz. Gördüğümüz gibi oluruz, olduğumuz gibi görünürüz. Türkiye’nin faydasına olmadığına inandığımız her hareket karşısında tek başına da olsa tek başımıza dururuz! Böylesi bir son karar anı geldiğinde kimsenin desteğini ve himayesini aramak gibi bir yanlış içine düşmez, düşmemiştir. Büyük ülkülerimiz var. Göğsümüzde ülkücü olmanın şeref nişanesi var. Türklük boynu bükük durmasın, İslam sönmesin çabasındayız. Milliyetçilik horlanmasın, vatan parçalanmasın azmindeyiz. Bin yıllık kardeşliğimiz tahrip ve talan olmasın istiyoruz. Türkiye’nin esirler ülkesi olmaması için çalışıyor, çırpınıyor. Daha huzurlu, daha gelişmiş, daha yükselmiş bir millet varlığının arayış ve arzusu içindeyiz.

DİNLENDİK AMA DÖNMEDİK: Bazen gönüllerimiz incinse de, hayallerimiz incelse de ilkelerimizden ödün vermedik, vermiyoruz. Yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük. Yorulduk, dinlendik ama davamızdan dönmedik. Çıkarlarımızı günü birlik hevesleri değil, milli ve manevi değerleri düşündük. Kaygımız belliydi, kavgamız haklıydı. Ülkücü doğduk, ülkücü yaşadık, ülkücü ölmeye de ant içtik. Zindan dediler, vatan sağolsun dedik; idam dediler, Allah’ın takdiri diye kabul ettik. Kadere baş kaldırmadık. Ahlaksız tertiplere direndik. Zaman oldu, Necip Fazıl’ın dediği gibi ‘sukut kadar kimsesiz kaldık’ küsmedik. Gün geldi unutulduk, gün geldi unuttuk sandılar. Ama unutmadık, bundan sonra da unutturmayacağız. 49 yılı onca saldırı, onca kumpas ve tuzaklara rağmen gururla yaşadık. Destan destan yükseldik. Büyük Türk milleti 24 Haziran’da hem 13. cumhurbaşkanını hem de 27. dönem milletvekillerini aracısız seçecektir. 24 Haziran seçimleri cumhuriyet tarihinin en kritik, stratejik, mühim karar anlarından birine tekabül edecektir.24 Haziran’a hazır mısınız? Cumhur İttifakı için mücadeleye var mısınız? MHP’yi güçsüzleştirmek için kuyruğa girmiş alçaklara şamarı indirmeye hazır mısınız? Mesele budur. Mesaj oldukça cesur, oldukça açıktır. Varlığınız dosta güven, düşmana korku salıyor. Hainler kaçacak ve saklanacak yer arıyor. İnanıyorum ki 24 Haziran’da Türkiye al bayrak sisteminde buluşacak, 3 hilalde uzlaşacak, cumhur ittifakında kucaklaşacaktır. 24 Haziran, tünelden önceki son çıkıştır. Milliyetçi ülkücü hareket tam ve kesin söz sahibi olacaktır. Emperyalist odaklar ülkemizi köşeye sıkıştırmak istiyor, fırsat kolluyorlar. Türklükle kapanmamış hesaplarını görmek için sipere yatıyorlar. ekonomik tetikçilerini devreye sokuyorlar. Her tarafımız çevrelenmiştir. Eşkıya teyakkuzda, hıyanet tetiktedir. Türk ve İslam beldeleri hüsran yumağındadır. Türk ve Türkiye düşmanları tedavüldedir. Son 10 yıldır süregelen ağırlaşan vahim operasyon süreciyle Türkiye’nin zehirlenmesi hedeflenmektedir. Terör örgütleri öne çıkarılmaktadır. Sanal darbe davalarıyla denediler, başaramadılar. Gezi’yle denediler, başaramadılar. Çukur ve hendek terörüyle denediler, başaramadılar. 15 Temmuz’da son kozlarını oynadılar, yine başaramadılar. Ama dur durak dinlemiyorlar, hainler sınır tutmuyor. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD, YPG birbirleriyle paslaşıp emellerini diri tutuyor. Amaç bellidir, Türk milletiyle hesaplaşmak, vatanımıza çöreklenmek, bizi birbirimize düşürmek. Kaynak: MHP seçim beyannamesini açıkladı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.