MHP lideri Bahçeli, ilk kez partisinin Meclis grubunu topladı

MHP lideri Bahçeli, ilk kez partisinin Meclis grubunu topladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen Ekim ayı başında geçirdiği rahatsızlığın ardından, ilk kez partisinin Meclis grubunu topladı. Aynı zamanda Ekim ayında başlayan yeni yasama yılının da ilk grup toplantısına başkanlık etti.

Bahçeli konuşmasının başında rahatsızlığı nedeniyle kendisini arayan destek olan, geçmiş olsun dileğini iletenlere teşekkür etti.

Bahçeli'nin ilk grup toplantısı nedeniyle MHP grup salonu tıklım tıklım doldu, çoğu partili ayakta bile yer bulmakta zorlandı. Bahçeli’nin salona girişi öncesinde “slogan atılmaması”, sadece alkışlanması uyarısı yapıldı. Partililer, salona girişinde de Bahçeli’yi alkışlarla karşıladı.

Bahçeli’nin birlik ve beraberliklerinin sürmesi yönündeki dileklerine, partililer “amin” diyerek karşılık verdi.

Hastalığının tedavisi sürecinde kendisini arayan soran geçmiş olsun diyenlere teşekkür eden ve "Düşmemizi bekleyenler kurumuş ağaca dönecek, daha çok bekleyece" diyen Bahçeli, “Son nefesimize kadar sizlerle burada beraber olacağım” diye konuştu.

Bahçeli son grup toplantısını 9 Temmuz 2019’da yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.