Mevlana Kebaptan öğrencilere özel indirim!

Mevlana Kebaptan öğrencilere özel indirim!

Hakkari’de 10 kişinin istihdam edildiği 'Mevlana Kebap Salonu' Kebabın yanı sıra Tavuk Döner de vermeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de Genç girişimci Savaş Gezer tarafından hizmete açılan Mevlana Kebap Salonu Hakkari’nin Bulak Mahallesi Altay Caddesi Sibar Oteli yanı no 7’deki adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Kısa sürede Hakkari halkının taktirini toplayan Mevlana Kebap halkın ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak tüm çeşitlerde büyük bir indirim kampanyası başlattı.

Mevla Kebapta Tavuk Döner hizmeti veriliyor. Yarım Somun Tavuk Döner 6  TL, Tam Somun Tavuk Döner 12 TL, Tek Lavaş 6, Çift Lavaş 7 TL,  Pilav Üstü Tavuk Döner 13 TL, üç çeyrek tavuk döner 8 TL,  Az Servis Döner 10 TL 

Şık tasarımı ve hijyeni ile göz kamaştıran, güler yüzlü personeli sizlere hizmet veren Mevlana Kebap & Döner Hakkari’nin en iyi ve en ekonomik mekanlarından biri olmaya devam ediyor.

ALO PAKET: 0438 211 92 92 - GSM: 0553 815 43 30

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi Sibar Oteli bitişiği no 7 – Hakkari Merkez

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum