Mevlana Kebap ramazanda alo paketle hizmetinizde

Mevlana Kebap ramazanda alo paketle hizmetinizde

Hakkari’de 10 kişinin istihdam edildiği 'Mevlana Kebap Salonu' ramazan ayı boyunca paket servisi ile hizmetinizde olacak. İftar öncesi dilediğiniz siparişi verin. Alo paket servisi: 0438 211 92 92

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Hakkari’de Genç girişimci Savaş Gezer tarafından hizmete açılan Mevlana Kebap Salonu Hakkari’nin Bulak Mahallesi Altay Caddesi Sibar Oteli yanı no 7’deki adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Kısa sürede farklı bir tat ve lezzet ile adından söz ettiren Mevlana Kebap Salonu ramazanda lezzetin adresi olacak.

Şık tasarımı ve hijyeni ile göz kamaştıran, güler yüzlü personeli sizlere hizmet veren Hakkari’nin en iyi mekanlarından biri olan Mevlana Kebap Salonu Alo Paket servisi ile ev ve iş yerlerine de hizmet verecek.

Adana Kebabından Urfa Kebabına, Kuşbaşı, Çöp Şişi, Et Pirzola, Patlıcan, Damotesli Kebap, Köfte (Diyarbakır,  Ciğer, Karışık Izzgara, Kemikli Kuşbaşı, Vali Kebabı  (1 Tavuk, 1 Adana, 1 Domates, 1 Patlıcan) Tavuk Kanat, Tavuk Şiş, Tavuk Pirzola, Adana Dürüm, Tavuk Dürüm, Kuzu Dürüm çeşitlerini, bol salata ve meze çeşitleri ile bitmedi ramazana özel sulu yemek çeşitleri hizmetinizde.

ALO PAKET: 0438 211 92 92 - GSM: 0553 815 43 30

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi Sibar Oteli bitişiği no 7 – Hakkari Merkez 

İNSTEGRAM

mevlana.jpg

1-004.jpg

1.jpg

2-002.jpg

3-002.jpg

9.jpg8.jpg

6-001.jpg7-001.jpg5-001.jpg4-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.