Meteoroloji’den 5 il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji’den 5 il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji’den 5 il sağanak yağış uyarısı uyarı geldi

Ordu, Giresun, Samsun ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yarın yağışların kuvvetli olacağı belirtilirken ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğine vurgu yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Nüfusu 2 binden 50 bine çıkan Kıyıköy'de belediye başkanı isyan etti: Tatilciler, artık gelmeyin!

“Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Samsun’un doğusu, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2), zamanla Rize ve Artvin’in kuzeyinde kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.