Mersin’den Yüksekova’ya 2 bin kitap desteği

Mersin’den Yüksekova’ya 2 bin kitap desteği

Yüksekova’da Belediyesi'nin halk kütüphanesi için başlatılan kampanyaya destekler sürüyor. Kampanya kapsamında Mersin’den Yüksekova’ya yaklaşık 2 bin kitap gönderildi.

Yüksekova'da belediyenin halk kütüphanesi için başlatılan kitap kampanyası devam ediyor. Kampanyaya çeşitli yerlerden çok sayıda kitapsever destekte bulunuyor.Mersin’de yaşayan bir kitapsever de kampanya kapsamında yaklaşık 2 bin kitap toplayarak, Yüksekova’ya gönderdi. 41 koli halinde kargo yolu ile gönderilen kitaplar, Avaşin Parkı’nda bulunan kütüphaneye teslim edildi. Kütüphane yetkilileri kitapları kolilerden çıkararak masalara yerleştirdi.

Mersin’den gelen kitap desteğinin çok önemli olduğunu kaydeden Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları, “Kütüphanemizde kitap çeşitliliği arttı. Destekte bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamız devam ediyor, herkesin elinden gelen desteği vermesini diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

1-20190730080753.jpg2-20190730080753.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.