Memur-Sen'in Kurban Bayramı mesajı!

Memur-Sen'in Kurban Bayramı mesajı!

Memur-Sen Hakkari Şubesi Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Memur-Sen Hakkari İl Başkanı Şanser Kutluk imzası ile verilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “Yakınlaşma” Vesilesi Olması Duasıyla Kurban Bayramımız Mübarek Olsun İbrahimî bir sadakatın ve İsmailî bir teslimiyetin yaşayan en güzel örneği olan Kurban Bayramı, bir “yakınlaşma” imkanı olarak Rahmanın kullarına en güzel lütfudur. Bizi bu lütfa eriştiren Rab-bimize hamd ediyoruz.

Hüzün, acı, yoksunluk ve yoksulluğun kol gezdiği dünyamızda, Kurban, muhtaç-ların, ezilenlerin, vatansızların, garip ve yalnızların tebessümüdür.

İnfak ve paylaşımın bayramı olan Kurban, Rabbimize yakınlaşma vesilesidir. Rabbe yakınlaşmanın yolu ise komşulara, akrabalara, kimsesizlere ve muhacir-lere yakınlaşmaktan geçmektedir. Bu yönüyle Kurban en yüksek bilinç ve en derin adanış halidir.

Paylaşım ve dayanışmanın inancının doğal parçası olduğu Müslüman dünya, in-sanlığı aç biilaç bırakan vahşi küresel kapitalizm karşısında tek sahici alternatif olarak insanlığa Kurban bayramı ile sosyal dayanışma, adalet ve eşit dağılım üzerine kurulu adil bir dünyanın müjdesini veriyoruz.

Takvanın ve şükrün bayramı olan Kurban Bayramının cennet bayramına dö-nüşmesi ve insanlığı köleleştiren, fakirleştiren, sömüren çarpık kapitalist düze-nin değişmesinde milat olması duasıyla İslam âleminin mübarek Kurban Bay-ramını tebrik ediyor; bayramın ülkemize, ümmetimize, dünyamıza huzur ve sa-adet getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.