MEB Daire Başkanı Haşim Altun Hakkari'de

MEB Daire Başkanı Haşim Altun Hakkari'de

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı  Haşim Altun bir dizi temas ve ziyaret için Hakkari'ye geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması ile MEB'in üst düzey yöneticileri Hakkari'yi ziyaret etmeye devam ediyor.

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı  Haşim Altun İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ile okullarda saha ziyaretlerinde bulunarak salgın süreci eğitim hazırlıkları ve EBA destek noktaları hakkında bilgi edindi,

Altun, eğitim kurumlarında hijyen şartlarını geliştirmek için MEB'in TSE ile ortak yürüttüğü "Okulum Temiz" uygulamasında Hakkari'de başarılı olan ve belge almaya hak kazanan Gazi M.Kemal Anadolu Lisesi ve Hakkari Fen Lisesini ziyaret edip her iki okulun müdürlerine 'Okulum Temiz' belgesini takdim etti.

Daire Başkanı Haşim Altun, ziyaret sonrasında salgın süreci eğitim hazırlıkları kapsamında istenilen düzeyde farkındalık oluşturulduğunu ve bu durumdan ötürü memnuniyetini dile getirerek İl Milli Eğitim Müdürü nezdinde Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü camiasına ve ziyaret edilen okul müdürü ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal Gür de okulların eğitim öğretime hazır olduğunu vurgulayarak, Daire Başkanı Haşim Altun'un kente yaptığı ziyaretin Hakkari Milli Eğitim Camiasına güç kattığını belirtti ve ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. 

1-20200919094136.jpg

5-719.jpg2-20200919094406.jpg3-20200919094136.jpg4-20200919094136.jpgmeb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.