Mart Ayında Hakkari'de Kar Yağışı Etkili Olmaya devam ediyor

Mart Ayında Hakkari'de Kar Yağışı Etkili Olmaya devam ediyor

Hakkari valiliği merkeze bağlı 5 köy ve 11 mezra yolunun yoğun kar yağışı nedeniyle bugün saat 09:15 itibari ile kapandığını açıkladı.

Hakkari'de dün geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Kar kalınlığının 20 santimetre, yüksek kesimlerde ise yarım metreyi bulduğu kentte, 5  köy ve 11 mezra yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari'de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Dün geceden bu yana etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle, kent genelinde 5 köy ve 11 mezra yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının kent merkezinde 20 santimetre, yüksek kesimlerde ise yarım metreyi bulduğu belirtildi. Belediye ekipleri, kent merkezindeki yolları açmak için yoğun bir çalışma başlatırken, İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri ise kapanan köy ve mezra yollarını yeniden ulaşıma açmak için yoğun bir çalışma başlattı. Bu arada, kar yağışının devam ettiği Hakkari'de park halindeki araçlar ise adeta kara gömüldü.

foto-galeri.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.