Manyetik Kireç Kırıcı Hakkari’de

Manyetik Kireç Kırıcı Hakkari’de

Arçelik güvencesi ve patenti ile hizmete sunulan, çamaşır ve bulaşık makinelerinizin ömrüne ömür katan Rivermag Black Series Manyetik Kireç Önleyici Arçelik güvencesiyle artık Hakkari’de…

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Pehlivan Mahallesi Çevreyolu üzerindeki Sönmez Apartmanı 1. Katındaki adresinde hizmet veren Arçelik Beko Hakkari Yetkili Servisi’nde bulabileceğiniz Manyetik Kireç Önleyici (Kireç kırıcı) Arçelik, Beko, Altus ve Grundig markalı çamaşır ve bulaşık makinelerinizin ömrünü uzatıyor. 

Manyetik Kireç Önleyici uygun fiyatlarla ev ve endüstriyel kullanıma uygun ürünlerle hizmet verdiğini anlatan Arçelik Yetkili Servis Teknisyeni İsa Kanat, patentli ürünler milli ve uluslararası ödüllü kireç kırıcıların artık Hakkari’de olduğunu söyledi. 

Dileyen müşterilerin çamaşır ve bulaşık makinelerine manyetik kireç önleyicilerin montajını yaptıklarını anlatan Kanat, manyetik kireç kırıcı ile ilgili şu bilgileri verdi: 

*Makinelerinizi kirecin zararlarından koruyarak ömrünü uzatır, 

* Yıkama kalitesini artırır, 

* Kireç önleyiciden %100 ‘e, deterjandan %50 ‘ye yumuşatıcıdan ise %80 ‘e kadar tasarruf sağlar, 
Rezistanslar üzerinde kireç taşı oluşturmayacağından, enerji tasarrufu sağlar.

* En önemlisi de, kimyasal kullanımını azalttığı için doğayı korur.

Kanat, Rivermag Black Series Manyetik Kireç Önleyicinin özelliklerini ise şöyle sıraladı

- Arçelik için özel olarak imal edilmiştir,

- Kireç Önleyici tasarım ve işleyiş bakımından ödüllendirilmiş, 

- Türkiye’nin tek manyetik kireç önleyicidir, 

-Ülkemizde patenti alınarak koruma altına alınan tek manyetik kireç önleyici cihazdır,

-Rivermag Black Series Manyetik Kireç önleyicinin hiçbir şekilde benzeri bulunmamaktadır.

-Kireç Önleyiciyi diğer cihazlardan üstün kılan özelliği; kullanılan mıknatısın türü ve ebadıdır.

- Rivermag Black Series Manyetik Kireç Önleyicinin 5 yıl kullanım ömrü , 2 yıl garantisi vardır.

- Rivermag Black Series Manyetik Kireç Önleyicinin gövdesi tüm dünyada güvenle kullanılan boru ve fitings malzemesi olan PPR-C ile üretilmiştir. Ham madde özelliği son derece darbelere ve basınca dayanıklı olmasıdır.

Yenilikçi ve şık tasarımlarının yanı sıra ürünlerini daha güvenli, sağlıklı ve uzun vadede kullanmayı prensip edinen Arçelik, ayrıca buzdolabı iç yüzey temizleyici, fırın içi temizleyici, Inox Ocak temizleyici, Inox  yüzey parlatıcı, bulaşık makinesi çilek ve limon ferahlığı, TV ekran temizleyici ve bunun gibi birçok ürününüzün ömrünü uzatacak. Arcelik'e özel tasarlanmış ürünlerle sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

Buzdolabi İc Yuzey Temizleyici: Buzdolabınızda bulunan bakteri ve  koku problemlerini ortadan kaldırarak sağlıklı ve güvenli bir kullanım sağlar

Inox Ocak temizleyici: Inox ocaklarınızı zorlu lekelerden kurtarırken, Inox yüzey parlatıcıyla ürününüzün toplanmasını geciktirir ve çiziklerin kapanmasını sağlayarak ürününüz ömrünü uzatır. 

Fırın iç Yüzey temizleyici: Fırınınızın içinde bulunan zorlu yemek artıkları ve lekelerinin üstesinden gelerek fırınınızda sağlık ve hijyenik temizlik sağlar. 

Bulaşık makinesi meyvesi: Ferahlığı ile bulaşık makinelerinizi balık ve  yumurta yerine taze meyve kokusu ile mis gibi kokarken piyasada bulunan diğer kokulara göre daha dayanıklı ve tamamen doğal dostudur.

Tv ekran temizleyici: Televizyonlarınızın panellerinde tozlanmayı engeller üründe bulunan çizikleri kapatarak gözlerinin zarar görmesini ve televizyonunuzun  görüntü kalitesini uzun vadede koruyarak  ürünün ömrünü uzatır

ADRES: Pehlivan Mahallesi Çevreyolu üzeri Sönmez Apartmanı: Kat 1 - Hakkari

GSM: 0542 838 05 44 - 0 530 236 29 55

7-152.jpg1-716.jpg

4-442.jpg6-210.jpg5-301.jpg2-660.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.