Manavgat'ta kaybolan Hakkarili gencin cenazesi bulundu

Manavgat'ta kaybolan Hakkarili gencin cenazesi bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Irmağa giren ve iki gündür kayıp olan 20 yaşındaki Hakkarili Uğur Çiftçi'nin cenazesi bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İki gün önce Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Manavgat Şelale'sine gidip burada kaybolan 20 yaşındaki Hakkarili Uğur Çiftçi'nin cenazesi bulundu.

Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri tarafından Manavgat Irmağında yapılan arama tarama çalışmaları sonuç verdi. Çiftçi'nin cansız bedeni şelale yakınlarında bulundu. 

Çiftçi'nin cenazesi yapılacak otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek, cenazenin yarın Hakkari'ye getirilip aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. 

20 yaşındaki Uğur Çiftçi'nin bir süre önce Antalya'ya gittiği ve Manavgat'ta bir otelde çalışttığı öğrenilirken, Çiftçi arkadaşları ile serinlemek için Manavgat Şelalesine gitmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum