Mahsun Kırmızıgül: Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın

Mahsun Kırmızıgül: Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın

Oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül: Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın

Oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Hatay Valiliği’nin önünde "Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz" dedikten sonra kendini yakan ve sonrasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Adem Yarıcı'nın ölümü hakkında, "Yazıklar olsun böyle düzene. Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın" dedi.

7 Şubat'ta Hatay Valiliği önüne gelen Adem Yarıcı “Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?” diyerek kendini yaktı. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Adem Yarıcı’ya yangın tüpleriyle polisler müdahale etti. Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Adem Yarıcı, hastaneye sevk edildiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Mahsun Kırmızıgül konu hakkında Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İçler acısı bir fotoğraf. Ciğer dayanmaz bu tabloya. Çocuklarına ekmek götüremeyen çaresiz baba kendini yakarak öldürmüş. Yazıklar olsun böyle düzene. Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın. Bu babanın adı Adem Yarıcı" ifadelerin kullandı.

ekran-alintisi-094.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum