Lübnanlı yıldız: Kürtçe şarkı söyleyebilirim

Lübnanlı yıldız: Kürtçe şarkı söyleyebilirim

Ünlü Lübnanlı şarkıcı Rola Said, Irak Kürdistan'ı bir kez daha ziyaret etmek istediğini ifade ederek, “Kürtçe şarkı söyleyemeye hazırım” dedi.


 Rûdaw'a konuşan Lübnanlı yıldız Rola Said, “Kürtleri seviyorum ve öpüyorum. Rûdaw aracılığıyla Kürdistan halkına selamlarımı iletiyorum. Kürtçe şarkı söylemeye hazırım” ifadelerini kullandı.
 
Yılbaşı gecesi Süleymaniye'de verdiği konserde iyi para kazandığı yönündeki söylentilere ilişkin ise Rola Said, aldığı paranın Beyrut'taki konserlerden çok daha az olduğunu ifade etti.
 
Rola Said, “Çocukluğum çok zor geçti. Çok kötü bir hayatım oldu. Bu günlere gelene kadar çok farklı deneyimler yaşadım. Bana karşı çok haksızlık yapıldı” diye konuştu.

Lübnanlı şarkıcı, “Neden evlenmiyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:
 
“İyi olan buyursun gelsin. Henüz kısmet olmadı. Evlilik için yaşımın uygun olduğunu düşünmüyorum. Uygun ve iyi birisiyle tanışmayı bekliyorum.
 
Evlilik öyle kolay değil. Şartlarım ağır değil ancak beni seven ve sanatımı anlayan biri olmalı. Bana karşı saygı göstermeli ve onunla güvende olduğumu hissetmem lazım.”
 c22d54ce35acf588a6e6babfb0d331e6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.