Lisenin Bahçesindeki Foseptiğe Düşen Köpek Kurtarıldı

Lisenin Bahçesindeki Foseptiğe Düşen Köpek Kurtarıldı

Hakkari'de, üstü açık bırakılan 4 metrelik foseptik çukuruna düşen köpek, belediye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Hakkari'de, bir lisenin bahçesinde önlem alınmadan üstü açık bırakılan 4 metrelik foseptik çukuruna düşen köpek, belediye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Merzan Mahallesi'ndeki Sosyal Bilimler Lisesi'nin bahçesinde, bugün, üstü açık bırakılan foseptikten gelen köpek sesini fark edenler belediyeye bildirdi. Gelen belediye ekipleri, köpeğin kurtarılması için çalışma başlattı. Ekipler, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından köpeği düştüğü foseptikten çıkardı. Kurtarılan köpek, sağlık kontrolü için Hakkari Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

ac54c180-1f4a-42ed-9fe5-ac6037b0fc77.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.