Lise Müdürü Özatak yaşam savaşını kaybetti

Lise Müdürü Özatak yaşam savaşını kaybetti

Geçirdiği beyin kanaması sonucu Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Emin Özatak vefat etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören, Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Emin Özatak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özatak'ın ölüm haberi üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü camiası ve Özatak'ın yakınları Hakkari Devlet Hastanesine akın ettiler. 

Evli ve 4 çocuk babası 45 yaşındaki Emin Özatak'ın cenazesi yapılacak olan otopsi işleminin ardından Gazi Mahallesi'nde toprağa verilecek

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Müdür Özatak için  taziye kurulmayacağı öğrenildi. 

Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Emin Özatak YKS'nn yapıldığı 27 haziran günü beyin kanaması geçirmiş o günden beri Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu. 

1-20200706122238.jpg

2-20200706122348.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
15 Yorum