LGS soruları cevapları yayımlandı!

LGS soruları cevapları yayımlandı!

LGS soruları ve cevapları son dakika açıklamasının ardından yayımlandı. LGS soruları ve cevaplarına meb.gov.tr üzerinden ulaşılabiliyor. Sonuçlar ise 16 Temmuz'da açıklanacak.

LGS 2020 yılında 20 Haziran'da yapıldı. İlk oturum 09:30'da, ikinci oturum 11:30'da başladı ve 12:50'de sona erdi. Son dakika açıklamasının ardından LGS soruları ve cevap anahtarı erişime açıldı. Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları http://meb.gov.tr 'de yayımlandı.

LGS soruları ve cevapları son dakika açıklamasının ardından açıklandı. Aşağıdaki link üzerinden sözel ve sayısal sorularına ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarı, "https://www.meb.gov.tr" adresinden adayların ve velilerin bilgisine sunuldu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Velilerimiz isterse 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren çocuklarının soru kitapçıklarını okullardan alabilirler.' dedi.

Merkezî Sınav sonuçları 16 Temmuz 2020 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.