Lezzetin Hakkari’deki adresi Hakkari Sofrası

Lezzetin Hakkari’deki adresi Hakkari Sofrası

2 yıldır Hakkari’nin Altay Caddesi üzerinde hizmet veren ve kentte ilk defa tabldot sistemini uygulayan Hakkari Sofrası işçisinden öğrencisine, memurundan esnafına her kesimin vaz geçilmez adresi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Altay Caddesi üzerinde bir ilke imza atarak self servis ve tabldot sistemi ile hizmet veren 'Hakkari Sofrası' deneyimli aşçıların ev sıcaklığı tadında yaptığı yöresel yemekler ile Hakkarililerin takdirini toplamaya devam ediyor. 

işçisinden öğrencisine, memurundan esnafına, sporcusundan vatandaşına dek her kesimin uğrak yeri haline gelen Hakkari Sofrası geniş ve ferah ortamı ile ev yemekleri, ızgara çeşitleri, sulu yemekler, yöresel yemek çeşitleri ile lezzeti uygun fiyata arayanlara hizmet veriyor.

Müşterilerin kendini evinde hissettiği bir ortamda öğle ve akşam yemekleri çıkartılan ‘Hakkari Sofrasında’ self servisle hizmet yapılırken, ev ve işyerlerinden de sipariş alınıyor. 

İşletme sahibi İsmail Adıyaman, 2 yıldır açtıkları Hakkari Sofrasında; memurları, öğrencileri, işçileri ve esnafımızı kısacası bütün Hakkarilileri ağırlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 
Adıyaman, haftanın belirli günlerinde mumbar, doğaba ve diğer yöresel yemek çeşitlerini çıkartmaya devam edeceklerini belirterek, Hakkari Sofrasını tercih eden herkese teşekkür etti. 

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi PTT Kargo Yanı Boyner Apartman Zemin Kat/Hakkari

İLETİŞİM: 0549 548 1626- 0438 211 2424

h2-001.jpgh3-001.jpgh1-001.jpgh4.jpg

h5.jpgh6.jpgh10.jpg

h8.jpgh9.jpgh11.jpgh13.jpgh14.jpgh12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.