Lezzet Dönerde indirim!

Lezzet Dönerde indirim!

Hakkari’de Altay caddesi üzerinde faaliyette bulunan Lezzet Döner hem lezzetiyle hem fiyatıyla müşterilerinin yüzünü güldürecek tarifeyi hayata geçirdi. Öğrenciler ve vatandaşlar için döner artı kola veya ayran sadece 6.50 TL

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Altay Caddesi Ziraat Bankası bitişiğindeki Şener Apartmanı birinci katında hizmet veren Lezzet Döner fiyatlarında revizyona giderek, döner artı kola veya ayran fiyatlarını 6.50 TL’ye indirdi. 
6 kişinin istihdam edildiği Lezzet Döner işletmecisi Tayfun Kuşar, yakın dönemde devraldıkları işletmelerinde önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi. 

Kuşar, güler yüzlü personeli ve hijyenik ortamı ile sabah 09.00 ile akşam 21:00 saatleri arasında Hakkari halkının hizmetinde olduklarını kaydederek lezzetli döner isteyenleri Lezzet Döner’e beklediklerini belirtti. 
Lezzet Döner dileyen müşterileri için alo paket servisi ile ev ve İşyerlerine servis yapıyor.

ADRES: Altay Caddesi Şener Apartman 1. Kat 

PAKET SERVİS: 0438 211 84 11 - 0544 404 38 88

1-704.jpg2-648.jpg3-531.jpg4-437.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.