La Boutique Hotel Antalya

La Boutique Hotel Antalya

Antalya il sınırları içerisinde hizmet vermekte olan La Boutique Antalya hotel sadece yetişkin bireylere hizmet sunuyor.

Antalya il sınırları içerisinde hizmet vermekte olan La Boutique Antalya hotel sadece yetişkin bireylere hizmet sunuyor. Otelde çocuk, bebek ve 18 yaş altı için konaklama bulunmuyor ve otele evcil hayvan kabul edilmiyor. Otelin tüm odalarının konaklama kapasitesi de 2 kişilik.

La Boutique Antalya Hotel'in Sunduğu Hizmetler  Otel, müşterilerine birçok hizmet sunuyor. Bunlar arasında La Boutique Antalyamassimo bar, beyaz balık, blanchebeach, balayı ve spa hizmetleri yer alıyor.

Massimo Bar

Otelde yer alan konuklar için özel olarak şık iç mimari ile tasarlanmış massimo barda birbirinden zengin yemek menüleri ve özel şaraplar bulunuyor. Dileyen konuklar geceyi müzik eşliğinde burada geçirebiliyor.

Beyaz Balık

La Boutique Antalya, misafirler için kaliteli yemek hizmeti de sunuyor. Otelin Beyaz Balık adını verdiği restoran bölümünde Ege ve Akdeniz mutfaklarından birçok lezzet konukların beğenisine sunuluyor. Restoranda balık, deniz ürünleri ve çeşitli mezeler yer alıyor.

Blanche Beach

Korsan Koyu'nda 100 kişi kapasiteli Blanche Beach plaj hizmeti de veriyor. Blanche Beach plaj konseptinde sabah saatlerinde sadece dalga sesleri ve deniz esintisi duyulurken akşam saatlerinde house ve chillout müziklerle happyhour saatinde eğlence başlıyor. Konuklar suyun tadını çıkarırken aynı zamanda müzik eşliğinde dans edip eğlenebiliyorlar.

Balayı

Otel, balayını Akdeniz manzarasına karşı yapmak isteyen çiftler için özel ve romantik konseptli oda hizmeti de sağlıyor. Balayı odası süslemesi tamamen çiftlere özel hazırlanıyor. Ayrıca çiftlerin kendilerini özel hissetmeleri adına balayı odasında şarap ve meyve tabağıyla karşılanıyorlar. Balayı konseptinden yararlanmak için evlilik tarihinin konaklama tarihinden 2 ay öncesine denk gelmesi gerekmektedir. Ayrıca balayı konsepti için çiftlerin evlilik cüzdanlarını da yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Spa

Otelin spa bölümünde tatilde tam anlamıyla rahatlamak ve dinlenmek isteyen çiftler için birbirinden özel masaj kürleri ve masaj deneyimleri de bulunuyor. Ayrıca çiftler otelin jakuzi, sauna, hamam, buhar odası, şok banyosu ve fitness hizmetlerinden de diledikleri gibi yararlanabiliyor.

La Boutique Antalya Hotel'in Kampanyaları

Otel, daha uygun fiyatlarda konaklamak isteyen çiftlere özel kampanya paketleri de sunuyor. Bu paketler arasında hafta sonu paketi, iş seyahati paketi, balayı ve yılbaşı paketleri ile erken rezervasyon yapanlar için de kampanyalar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.