Kürt güzelin tacı geri alındı... İşte nedeni

Kürt güzelin tacı geri alındı... İşte nedeni

Irak Güzellik Yarışması Organizasyonu, "2017 Miss Irak" seçilen Viyan Amir Nuri Süleyman'ın tacını evli olduğu ve yalan beyanda bulunduğu gerekçesiyle geri aldı.

Rudaw Türkçe'de yer alan habere göre organizasyon yetkilileri, Süleyman'ın başvuru formunu doldururken nişanlı ya da evli olmadığını belirttiğini, ancak evli olduğunun ortaya çıktığını kaydetti.
 
Viyan Amir Nuri Süleyman'ın başvurusunu kimliği ile değil pasaportuyla yaptığı, bu nedenle de evli olduğunun anlaşılamadığı vurgulandı. 25 Mayıs'ta düzenlenen yarışmanın birincisi seçilen Viyan Amir, tacını kız kardeşi Sozan Amir'den devralmıştı.
 
"2016 Miss Irak" yarışmasının birincisi Şeyma Kasım, evlendiği için tacını yarışmanın ikincisi Sozan Amir'e kaptırmıştı. Süleymaniyeli bir Kürt baba ve Hileli Arap bir anneden Bağdat'ta dünyaya gelen Viyan Amir, 23 yaşında.
--3008542.jpeg
 
HÜLYA AVŞAR'IN TACI DA GERİ ALINMIŞTI
 
1983 yılında Türkiye güzeli seçilen Hülya Avşar'ın tacı da daha önce evlenip boşanmış olduğu için geri alınmıştı.
 
whatsapp_image_2017-08-07_at_10.15.10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.