Kurt ailesinden taziye teşekkür mesajı

Kurt ailesinden taziye teşekkür mesajı

Kurt ailesi, bir süre önce tedavi için gittiği Antalya'da hayatını kaybeden Alaatin Kurt'un taziyesi nedeniyle acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Merkeze Bağlı Kavaklı (Marinüs) köyü sakini ve kentin kanat önderlerinden Allatin Kurt, tedavi için gittiği Antalya'da hayatını kaybetmiş, Kurt'un cenazesi Van'da toprağa verilmişti.

Kurt ailesi aile büyükleri ve kentin saygın kanaat önderlerinden olan Alaattin Kurt'un vefatı sonrasında acılarını paylaşanlara yayımladığı mesaj ile teşekkür etti.

Aile adına paylaşılan mesajda, “Ailemizin değerli büyüğü ve kanaat önderi Allattin Kurt'un vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan akraba ve dostlarımıza, telefonla ve sosyal medya aracılığı ile taziyelerini ileten herkese teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi. 

 Aile adına Hakkari Eski Milletvekili Adil Zozani               İsa Kurt Mersin Hakkarililer Derneği Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.