'Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari' Bugün Çepik programında sahne alacak

'Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari' Bugün Çepik programında sahne alacak

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 'Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari ekibi dev kadrosu ile “Çepik” programına sahne alacağı belirtildi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve yaptığı birbirinden güzel etkinliklerle adında sıkça söz ettiren Hakkari ekibi  dev kadrosu ile Bugün saat 19:45’te  TRT Kurdi'de yayınlanan “Çepik” programının konuğu olacak.

Hakkari’de düzenlenen iki ayrı etkinliğe katılan Hakkari Vali Cüneyit Orhan Toprak, 'Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari’yi büyük bir beğeni ile izlediğini  ifade ederek "İyi ki sizin hizmetinizdeyim. Hakkarili gençlerimiz, sanatçılarımızla bir kere daha gurur duydum. Kendilerine imkan tanındığı zaman ne kadar muhteşem gösterilere imza atabileceklerini bizlere net bir şekilde gösterdiler. Şunu diyebilirim ki Türkiye’de ve dünyada adında sıkça söz ettiren yeni Anadolu Ateşi Hakkari’de doğuyor diye bilirim” şeklinde konuşmuştu.

foto-galeri-icon-010-1-020.png

video-ikonu-016.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.