Kripto paralar hareketlendi!

Kripto paralar hareketlendi!

Başta Bitcoin olmak üzere kripto paralarda güçlü yukarı hareket devam ediyor. Bitcoin fiyatı hazirandan bu yana görülen en yüksek seviyeye çıkarken, Ethereum da 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Kripto paralarda yaşanan güçlü toparlanmada Elon Musk ve Jack Dorsey'den gelen pozitif açıklamaların yanı sıra Amazon'un ödeme kabul edeceği iddiaları da etkili oldu.

Tesla CEO'su Elon Musk'ın kripto para üretiminde enerji kullanımına ilişkin due dillligence süreci tamamlandıktan sonra ödemelerde Bitcoin kabul etmeye yeniden başlamalarının muhtemel olduğunu söylerken, Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey de dijital paraların gelecekte Twitter'ın "büyük bir parçası" olacağını ifade etti.

Şu sıralarda Bitcoin yüzde 11,65 artışla 38475,06 dolar, yüzde 7,57 yükselişle Ethereum 2336,06 dolar ve Dogecoin yüzde 14,57 artışla 0,227548 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ancak halka açılma henüz kesin değil" diye konuştu. Zhao, Binance'ın kendisinin halka açılmasının planlanmadığını ancak gelecekte planların değişebileceğini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.