KOSGEB  Yüksekova’da bilgilendirme toplantısı yaptı

KOSGEB Yüksekova’da bilgilendirme toplantısı yaptı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hakkari İl Müdürlüğü Yüksekova ilçesinde KOSGEB bilgilendirme toplantısı düzenledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası toplantısı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına KOSGEB  Hakkari İl Müdürü Cihat Gür ve  çok sayıda esnaf katıldı.

KOSGEB'in Hakkari’de  faaliyete geçmesi ile, esnafa ve girişimciye ve yatırım yapmak isteyen küçük işletmeciye bir nebzede olsa katkı sunacağını ifade eden Gür, "Girişimcilik belgesi alan arkadaşlarımızın bundan faydalanması için, ekonomik ve katma değerine katkı sağlamak için bundan faydalanacağını inancındayız. KOSGEB'in vereceği destekle de kendi işinizi kuracaksınız. Belki işi olanlar bu işte daha da ilerleyecektir. ’dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.