Koronadan 72 kişi daha hayatını kaybetti

Koronadan 72 kişi daha hayatını kaybetti

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 72 kişi daha hayatını kaybetti, 2 bin 17 yeni hasta tespit edildi. Böylece can kaybı 9 bin 799'a, hasta sayısı ise 361 bin 801'e yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs'ün (Kovid-19) Türkiye'deki güncel durumuna ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın verilerini paylaştı.

Tabloya göre Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 72 kişi daha hayatını kaybetti, 2 bin 17 yeni hasta (semptom gösteren ve koronavirüs testi pozitif çıkan kişi) tespit edildi. Böylece toplam can kaybı 9 bin 799'a, hasta sayısı ise 361 bin 801'e yükseldi.

Koca, günlük tabloyu açıkladığı paylaşımında, "Bugün tespit edilen 2.017 yeni hasta var. Ağır hasta sayımız ve aktif hasta sayımız artmaya devam ediyor. Bu gidişatı değiştirmek bizim elimizde. Mücadeleyi bize kazandıracak olan birbirimizin hakkına saygı duymak ve tedbirlere birlikte uymaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.