Korgeneral Karataş'tan Vali Toprak'a veda ziyareti

Korgeneral Karataş'tan Vali Toprak'a veda ziyareti

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı görevinden Jandarma Genel Komutan Yardımcılığı’na atanan Korgeneral Salih Karataş, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'a veda ziyaretinde bulundu.

Valilik konutunda gerçekleşen ziyarette Korgeneral Karataş,  Vali  Cüneyit Orhan Toprak ile eşi Dr. Funda Toprak tarafından karşılandı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak,  bir süre sohbet ettiği Korgeneral KARATAŞ’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, plâket takdim edip yöreye ait kilim hediye etti.
 
Daha sonra Vali Toprak, Korgeneral Karataş'ı  Fatih Kışlasında helikopterle Van’a uğurladı.

Ziyarette Korgeneral Karataş’a  Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı görevine yeni atanan Tuğgeneral Muammer Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.