Konya'da Gelecek Partisi'ne 1500 kişi katıldı

Konya'da Gelecek Partisi'ne 1500 kişi katıldı

Konya'ya giden Ahmet Davutoğlu, partisine 1500 kişinin katıldığı törende konuştu: "İktidara geldiğimizde kamplaşma ve kutuplaşmaya son vereceğiz."

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından Lalezar Düğün ve Dinlenme Tesisleri'nde “Katılım programı” düzenlendi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı programda partiye 1500 yeni üye katıldı.

Davutoğlu, iktidara geldiklerinde Konya'ya yapılmayan yatırımları hayata geçirecekleri sözünü vererek şunları söyledi: 

“Bu ülke, kamplaşmadan ve kutuplaşmadan yoruldu. İktidara geldiğimizde kamplaşma ve kutuplaşmaya son vereceğiz. Konya'ya da kardeşlik iklimini hakim kılacağız. Arkadaşlarımız bana 'Şu an Konya'nın en güçlü 2. partisiyiz' diyor. Ben de kabul etmediğimi, Konya'nın en güçlü partisinin Gelecek Partisi olması gerektiğini söylüyorum. Daha önce benimle görüşmek için her yolu deneyen insanlar, bugün selam vermekten dahi çekinir hale gelmiş. Buna da son vereceğiz. İşte bu sebeple diyorum, 'Konya'da da kardeşlik iklimini hakim kılacağız' diye. Konya'da dolu dolu programlara imza attık. Bir önemli program da bu. Ağrılı ve Vanlı kardeşlerimiz, bizimle yürümeye karar verdi. Kürt, Türk, alevi, sunni ayrımı yapmadan yol yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Ailemize hoşgeldiniz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.