Komutanlar, Vali Toprak'ı yeni makamında Ziyaret Etti

Komutanlar, Vali Toprak'ı yeni makamında Ziyaret Etti

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Vali Cüneyit Orhan Toprakı makamında ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali Cüneyit Orhan Toprak tarafından karşılanan Korgeneral Arif Çetin ve Tümgeneral Aydoğan Aydın, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Komutanlar, daha sonra makamına geçtiği Vali Toprak  ile bir süre görüşerek yeni Hükümet Konağı hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, komutanlarla bir süre sohbet etti. Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz da hazır bulundu.

01-001.jpg04-002.jpg05-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.