Komagene Çiğ köftede büyük Ramazan kampanyası

Komagene Çiğ köftede büyük Ramazan kampanyası

Ramazan ayında sofralarımız birbirinden leziz lezzetlerle şenleniyor, bereketleniyor. Hakkari Komagene şubesi Ramazan boyunca indirim kampanyası başlattıklarını belirtti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası karşısında bulunan iş yerinin sahibi Bayram Gür Ramazan kampanyası başlattıklarını söyledi.

Gür; '11 Ay’ın sultanı ramazana  kampanya ile girdiklerini, Çiğ köfte tüketiminin her geçen gün arttığı ülkemizde çiğ köfte severlerden aldıkları talepler doğrultusunda her ayın 15’i yapmış oldukları fazladan +%50 bedava kampanyasını tüm Ramazan ayına yayarak ramazan sofralarını şenlendirmek ve çiğ köfte severleri ramazan ayında çiğ köfteye doyurmayı hedeflediklerini belirtti.

''Komagene helal çiğ köfte satışı ve hijyenik şartlarda sunduğu hizmeti ile marka ağını ve güvenilirliğini her gün artırarak sofralarının vazgeçilmezlerinden biri oldu. Komagene çiğköfte de içeriğinde bulundurduğu ceviz, badem, fındık ve fıstığın yanı sıra 27 çeşit baharat ile de oldukça yüksek besin değerlerine sahip ve aynı zamanda içerisinde bulundurduğu bulgur tokluk hissi vermektedir' şeklinde konuştu.

ADRES: Bulvar caddesi, Hakkari Belediyesi karşısı

ALO PAKET: 0438211 12 12

cigkofte2.jpgcig-kofte-durum.jpgkomagene-etsiz-cig-kofte-talatpasa-etsiz-cig-kofte-1efa1446193-cmzczk-6bfd0dca205-bdftdm.jpg

1-481.jpg2-447.jpg3-367.jpg4-312.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.