Kızılay Hakkari'de kan bağışı kampanyası başlattı

Kızılay Hakkari'de kan bağışı kampanyası başlattı

Türk Kızılayı Hakkari Şubesi ‘İyilik kanımızda var, kan ve hayat kurtar’ sloganı ile kentte 3 gün devam edecek kan bağışı kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Kızılay Hakkari Şubesi tarafından kentin en işlek Caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde akşam saatlerinde kurulan mobil kan aracına gelen vatandaşlar sıraya girerek kan verdi.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve parti yöneticileri, kamu kurum kuruluş müdür ve temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin de destek verdiği kampanyanı 3 gün devam etmesi bekleniyor.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Türk Kızılay Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt, bugün itibarı ile 3 gün süreyle kan bağışı başlattıklarını, iftardan sonra devam edecek olan kampanyanın ilk gününde  kamu kurum ve kuruluşlar, STK temsilcileri ve halkın büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
 

Başkan Bozkurt, şu ifadeleri kullandı:  “Değerli basın mensubu arkadaşlar Kızılay kan aracınız 18 05 2020 tarihi itibarıyla kan bağışı alacak ve 3 gün boyunca hizmet verecektir. Aracımız Hakkari il merkezinde belediyenin karşısında vatandaşımız ın bağış ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Kan bağış aracımız ilk gün olmasına rağmen yoğun bir talep ile karşı karşıyadır.kan bağış aracımız bu yoğun talebi karşılamak için ek tedbirler almak üzere çalışmalar yürütmektedir. Bu vesile ile tüm halkımıza Kızılay adına yürekten teşekkür ediyorum”

1-20200519080251.jpg2-20200519080251.jpg3-20200519080251.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.