Kırılan İçme Su Hattı onarıldı!

Kırılan İçme Su Hattı onarıldı!

Eski Kışla Mahallesinin Orman bölgesini ve Cumhuriyet Mahallesinin bir kısmını besleyen 110 beygirlik sondaja bağlı içme suyu hattı arızalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ YÜKSEKOVA

Eski Kışla Mahallesine Bağlı Orman Mahallesi olarak da bilinen bölgeyi ve Cumhuriyet Mahallesinin bir kısmını besleyen sondaja bağlı İçme suyu hattının kırılması üzerine Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı arıza ekipleri harekete geçerek, onarım çalışması başlattı. Uzun uğraşlar sonucu giderilen arızadan sonra tekrar su verilmeye başlandı.

Arıza onarım çalışmasını yerinde takip eden Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Bilindiği üzere ilçemizde çetin geçen kış şartları hayatı her alanda zorlaştırıyor. Yanan sondajlarımız kırılın içme suyu borularımızda bu şartlara birer örnektir. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı meydana gelen arızalardan vatandaşlarımızın affına sığınıyoruz. Ekiplerimiz kırılan içme suyu borusunun onarımı için gerekli çalışmaları zamanında yaparak onarımını gerçekleştirmiştir. Suyun gitmedi bölgelere tekrar gitmesi sağlanmıştır” dedi 

unnamed-(1)-011.jpgunnamed-(2)-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.