Kılıçdaroğlu'ndan özür dileme çağrılarına yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan özür dileme çağrılarına yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beştepe'ye giden CHP'li tartışmasına Meclis grup toplantısında değindi ve "Bir partiye kumpas kurmak doğru değil. Dedikodu üzerinden siyaset yapmak doğru değldir." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında tartışma çağrısını da tekrarlayan Kılıçdaroğlu, "Konuşacaksak iki insan gibi konuşalım. Çıkarsın gelirsin oturursun." şeklinde konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, özür dileme çağrılarına da "Haklıyız niye geri adım atalım." yanıtını verdi.

"Memleketin dünya kadar derdi var." diyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "en büyük engel" olarak gördüğü için CHP ile uğraştığını savundu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin arasında yaşanan "bu kadına haddini bildirin" tartışmasına da değinen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "başaörtülü bir kadını siyaseten istismar ettiğini" söyledi.

Özkoç'un özrünün Zengin tarafından kabul edildiğini söyleyen CHP lideri, "her yaşam tarzına saygılıyız." dedi.

Erdoğan, TBMM'deki grup toplantısında konuyu hatırlatmış ve "Bu CHP 28 Şubat zihniyetinden bir milim öteye gidemediğinin göstergesidir." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.