Kılıçdaroğlu'ndan liderlere koronavirüs mektubu

Kılıçdaroğlu'ndan liderlere koronavirüs mektubu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, siyasi partilere koronavirüs mektubu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti liderlerine koronavirüs salgınına karşı alınacak önlemler ve dayanışma çağrısı içeren bir mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile AKP, MHP, HDP, Türkiye İşçi Partisi, BBP, Vatan Partisi, DSP, SOL Parti, EMEP, TKP, BTP, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi Genel Başkanları’na gönderdiği mektupta, “Ülkemiz ve dünyamız Covid-19 salgın hastalığı ile mücadele etmektedir. Bilineceği üzere bu salgın, gerekli önlemlerin alınmaması halinde ekonomik ve sosyal hayatımız üzerinde yıkıcı etkiler yaratma potansiyeli taşımaktadır” görüşüne yer verdi.

CHP'den 13 maddelik çözüm önerisi

CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından salgınla mücadele ve çözüm yolları üretmek üzere 3 ayrı komisyon kurulduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, mektuba partisinin 13 maddelik çözüm önerisini programını da ekledi. Kılıçdaroğlu, “Yaşadığımız bu zor günleri, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde ve güçlü bir toplumsal dayanışma ile aşacağımıza inanıyorum” mesajını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.