Kılıçdaroğlu: İktidarda 120-180 ByLock'çu var

Kılıçdaroğlu: İktidarda 120-180 ByLock'çu var

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "İktidarda 120-180 ByLock'çu olduğu biliniyor. ByLock'çu milletvekillerini neden koruyorsunuz?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri ve haber koordinatörleri ile bir araya geldi.

NTV'nin aktardığına göre Kılıçdaroğlu, ByLock kullananların listesinin hükümetin elinde olduğu ancak açıklanmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "İktidarda 120-180 ByLock'çu olduğu biliniyor. ByLock'çular seçilerek savcılara gönderiliyor, suçluyu korumak suçtur. ByLock'çu milletvekillerini neden koruyorsunuz? Gizleniyorsa hangi gerekçeyle gizleniyor? Bunun açıklanması lazım. Kendi içlerindeki ByLock'çuları saklıyorlar bu nedenle gizliyorlar. Bank Asya'nın önünden geçeni bile tutuklarken FETÖ'cü diye ByLock kullanan bu isimlerin bu milletvekillerinin korunması kabul edilemez" dedi.

Sizde bir liste var mı sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Bu konuda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu "(FETÖ'nin firari 'TSK imamı' Adil Öksüz'ün kullandığı GPS cihazını hangi kurum ithal etti?" diye sordu.

'GİZLİ BİR HAYIR'CI GRUP VAR'

"Ciddi bir gizli 'Hayır'cı grup var. Referandumdan 'Hayır' çıkar" diye konuşan Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

Yüzde 10  seçim barajı indirilmeli.

Biz Irak'ın toprak bütünlüğünden yanayız. 

'Evet' çıkarsa Türkiye'nin itibarı sıfıra inecek.

Referandum kampanyası eşit koşullarda yapılmıyor.

Yeni darbe tehlikesi görmüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.