Kılıçdaroğlu erken seçim çağrısını yeniledi

Kılıçdaroğlu erken seçim çağrısını yeniledi

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim çağrısı yeniledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu, 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Akın Gürlek için, "Adaleti katleden adamın adı Akın Gürlek’tir, yeni Zekeriya Öz’dür" diye konuştu.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'nun köşe yazısına değinen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Eskiden bir adalet kavramı vardı. Akın Gürlek, yeni Zekeriya Özümüz 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Başkanı. Ne hakkı hukuku, nereden çıkardınız diyor. 10 yaşındaki çocuğuna Erzurum’da tecavüz ederken bu adam oradaydı. Barış Terkoğlu yazdı. Adaleti katleden adamın adı Akın Gürlek’tir, yeni Zekeriya Öz’dür.

Kılıçdaroğlu konuşmasında daha önce yaptığı erken seçim çağrısını da yineledi:

"Sen erken seçim yaptın. Demek o dönem kabile devletiydi, şimdi daha kötü. Erken seçim benim talebim değil, işçinin, çiftçinin, sanayicinin, hapishanelerde haksız yere yatanların talebidir. Milli irade, milli irade diyorsun... Milli iradeye başvursana, korkuyorlar..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.