Kılıçdaroğlu: Çok güzel şeyler olacak

Kılıçdaroğlu: Çok güzel şeyler olacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk açıklama; "Çok güzel şeyler olacak. Hiç kimse meraklanmasın." Kılıçdaroğlu, genel merkezde Ekrem İmamoğlu'yla görüştükten sonra PM üyeleriyle toplantı yapacak.

Yüksek Seçim Kurulu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilerek, 23 Haziran’da yeniden yapılmasına karar vermesinin ardından CHP MYK dün akşam olağanüstü toplandı.

MYK’de nasıl bir yol izleneceği ele alınırken, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah genel merkez binasına gelişinde gazetecilerin sorusu üzerine, “Çok güzel şeyler olacak. Hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak” dedi.

Kılıçdaroğlu, önce Ekrem İmamoğlu ile görüşecek, ardından da saat 10.00’da milletvekilleri ve PM üyeleriyle toplantı yapacak. Saat 10.00’da parti genel merkezinde düzenlenecek toplantıya Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve milletvekilleri katılacak. Toplantının ardından YSK kararına ilişkin bir açıklama yapılacak.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da, sorular üzerine, “Sohbetimiz var, daha sonra konuşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.