Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüştü

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüştü

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü. Görüşme, İstanbul'da gerçekleşti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüştü. İki liderin olası ittifak ve cumhurbaşkanlığı adaylarını ele aldığı belirtiliyor.

Habertürk’ten Ömer Topsakal’ın haberine göre, Kılıçdaroğlu ve Akşener İstanbul’da biraraya geldi. Kamuoyuna duyurulmayan görüşmede, ittifak formülleri ve cumhurbaşkanı adayları ele alındı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener’ın İyi Parti’nin seçime girmemesi halinde atılacak adımları da değerlendirdiği kaydediliyor. Bugün de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile Grup Başkanvekili Özgür Özel, İyi Parti Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. Akşener ve kurmayları ile görülecek.

Kılıçdaroğlu, yarın ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde biraraya gelecek. Karamollaoğlu aynı gün Akşener’i de ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.