Keson kuyusuna bağlı büyük sondaj arızalandı

Keson kuyusuna bağlı büyük sondaj arızalandı

Yüksekova Belediyesine Bağlı, Keson kuyusunda bulunan 110 beygirlik sondaj arızalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin İpek Mahallesi, Dize Mahallesi, Yeşildere Mahallesi, Yeni Mahalle ve Çarşı Merkezini besleyen Keson kuyusunda bulunan 110 beygirlik sondaj arızalandı. Su ve Kanalizasyon müdürlüğü, arıza ekibi sondajı vinç yardımıyla kuyudan çıkararak onarım çalışması başlattı. Arızanın elektrik düzenlsizliğinden kaynaklandığı belirtildi.

Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, çalışma alanında Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer ile bir araya gelerek yapılan çalışma hakkında bilgi aldı. Gerekli çalışmaların yapılması hususunda yeni talimatlar veren Özcan çalışanlarla bir ara gelerek gösterdikleri gayretten dolayı kendilerine başarılar diledi.

Arızalanan sondaj ile ilgili açıklama yapan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Cemil Özer, “Dün akşam saatlerinde arızalanan sondajımızı ekibimiz bu gün kuyudan çıkararak onarım çalışması başlatmıştır. Sabahın erken saatlerinde başlattığımız çalışmayı bir aksilik çıkmazsa akşam saatlerinde bitireceğiz ve Söz konusu mahallelerimize tekrar su vermeye başlayacağız. Su kesintilerimizin çoğu enerji düşüklüğü ve düzensizliğinden kaynaklanmaktadır. Yaşanan bu aksilikten dolayı halkımızdan özür dileriz” dedi.

unnamed-(1)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.