KESK’ten 8 Mart afiş yarışması

KESK’ten 8 Mart afiş yarışması

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü afişini düzenledikleri yarışma sonucu belirleyeceğini duyurdu.

Konfederasyon'dan yapılan açıklamada, “Kadınların  Uluslararası Birlik, Mücadele Ve Dayanışma Günü olan 8 Mart için afiş tasarım yarışması düzenlemeyi, birinciliğe değer bulunan eseri 8 Mart afişi olarak üretip, konfederasyon olarak kullanmayı amaçlamaktadır” denildi.

Profesyonel ve amatör kadın tasarımcıların katılabileceği yarışmada; 8 Mart ve “Doğa Benim, Üreten Benim, Emek Benim, Yaşam Benim, Ben Kadınım” sloganının yer alması isteniyor. Ayrıca KESK kadın logosunun kullanılma zorunluluğu bulunuyor.

10 Şubat 2020’de duyurulacak yarışmanın seçici kurulunda ise Sebahat Demirel  Akkaya, Hatice Erbay, Fahrettin Engin Erdoğan, Sema Korkmaz, Berna Yangın, Reyya Advan Koyuncu, Canan Aşan Çalağan Gülistan Atasoy Tekdemir bulunuyor.  

Afiş tasarım yarışmasında birinci olan esere 2000 TL, ikinciye 900 TL ve üçüncü tasarıma ise 500 TL ödül verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.