Keskin Ailesinin mutlu günü  VİDEO

Keskin Ailesinin mutlu günü VİDEO

Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’in oğlu Emirhan Keskin ile Hakkari eski belediye başkan yardımcısı Arif Onay’ın kızı Gizem Onay görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Gizem ve Emirhan çifti için Gazi Mahallesindeki Keskinler semtindeki açık alanda iki gün iki gece süren görkemli bir düğün töreni yapıldı.

Düğün törenine Hakkari eski CHP Milletvekili Esat Canan, iş adamları, kurum amirleri, STK temsilcileri, birçok aşiret lideri, il ve ilçelerden binlerce davetli katıldı.
Gazi Mahallesi Onaylar semtinde bulunan gelini almaya davetliler yaya olarak almaya gitti. Davetliler bir kilometre boyunca davul zurna ve yöresel şarkılar eşliğinde 7’den 70’e herkes halay çekerek 30 derece sıcak havaya aldırış etmeden gelin Gizem Onay’ın evine ulaştı. Gelin baba evinden alan davetliler tekrar yaya olarak keskinler semtindeki düğün alanına gelini ulaştırdı.
Sağdıç Sami Çobanoğlu ise düğün törenine katılan herkese teşekkür ederek misafirlerle tek tek ilgilendi.

Damadın babası Durankaya Belediye Başkanı olan Fatih Keskin, Hakkari ve çevre illerden gelere düğünlerine katılanlara teşekkür etti. 

Keskin,”Bu düğünün anlamı şu idi herkesi içinde barındıran çok bir barışın dostluk düğünü idi. Hakkari’nin il ve ilçelerinden ve il dışında gelen çok değerli misafirlerimiz ve bürokratlar oldu.Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Buradaki atmosferi görüyorsunuz söyleyecek bir şey bulamıyorum.  Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Düğün Kürtçe müzikler eşliğinde çekilen halaylar ile geç saatlere kadar devam etti.

foto-galeri-icon-010-1-002.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.